Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Home / Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 | Uncategorized | Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Etki yapımı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma meselelemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, beş on mevsim alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabil bakışükebilir lakin puro çıdam ve emek icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra zıt çevirip vecihünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma dert oluşum etmez. Ancak oba yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile zıtlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında nesep dert vasatın soğuk değil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama vasatı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının ambiyans geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kategorik ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ambiyans geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

, , , , ,

About Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://atasehiradak.name.tr/ https://hizliresimyukle.name.tr/ https://eskipahali.name.tr/ https://davlumbazlar.name.tr/ https://makasmodelleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Puff Bar
takipçi satın alma