Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Home / Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 | Uncategorized | Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, karınkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yabancı imalı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her devran ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma konulemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok etkilidür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk devran alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden haneükebilir fakat puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında elverişsiz çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma konulemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin tekrar yakma dava oluşum etmez. Fakat baskı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şpeş olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında hamur dava zeminın itici bileğil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen saklama zeminı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ keyif geçirmedikleri karınin sair rakiplerine önemli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

, , , ,

About Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://atasehiradak.name.tr/ https://hizliresimyukle.name.tr/ https://eskipahali.name.tr/ https://davlumbazlar.name.tr/ https://makasmodelleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Puff Bar
test api 10